Tabăra de Televiziune și Film Aroneanu

Susținem o inițiativă locală pe care sperăm să o aducem și în comunitatea noastră, în viitor. Mai ales că în curând, zona noastră de camping (de tabără, așadar) va putea găzdui rulote și corturi pentru cei care vor să înnopteze în natură.

Proiectul cultural „Tabăra de Televiziune și Film Aroneanu” este implementat de Just Smile Events și co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN).
Tabăra propriu-zisă are loc între 24 și 30 iunie 2018 la Aroneanu și constă într-un program de pregătire intensivă dar și în activități de orientare și consiliere vocațională și profesională pentru 60 de copii și adolescenți cu vârsta cuprinsă între 6 și 14 ani din județul Iași, în principal din mediul rural: 30 de copii din grupa de vârstă 6-9 ani și 30 de copii din grupa de vârstă 10-14 ani.
Copiii vor fi informați, ei înșiși dar și părinții lor, despre posibilitatea de a a urma o carieră în domeniul televiziunii – fie că este vorba de o carieră în spatele camerei de luat vederi (DOP Director of Photography, regizor, scenarist, scenograf, editor, grafician, etc.) fie că este vorba de o carieră în fața camerei de luat vederi (prezentator, facilitator, actor, MC Master of Ceremony, etc.)

Mai multe detalii se găsesc pe pagina Proiectului. Felicitări și mult succes!


Comments