Kiss the Summer Goodbye

EN

The last day of summer is to be kissed at #enduranch
#sunset like nowhere else, #rock ballads among the leaves... and a #campfire with a view to the city lights.
Couples (regardless of gender) who publicly post a photo (with a kiss or an "idea" of a kiss - imagination rules, not exposure) taken in our park and mention us (with tag or check-in), have free entrance.
For the others, the usual rates apply, the parking being included.
Also, for everybody we offer ⛺️ tents, hammocks and rugs included in the usual rates. First announced, first come, first served.
Of course you can arrive earlier to explore the park, to cook some grill, to pick up immortal flowers.
Don't forget that the #access in the only private nature park in North-Eastern Romania, Enduro Ranch from Iasi, is based on #reservation and corporate bookings/ organized groups have #priority.
Contact details: direct message / enduranch@gmail.com / +40723680088


RO

Ultima zi de vară se sărută la #enduranch
Un apus de #soare cum nu se vede nicăieri în altă parte, balade #rock printre frunzele ce vor fi tot mai rare... și un #foc de tabără cu priveliște spre luminile orașului.
Cuplurile (indiferent de gen) care postează public o fotografie (cu un sărut sau cu o "idee" de sărut - imaginația e la putere, nu expunerea) realizată în parcul nostru și ne menționeaza (cu tag sau check-in), au intrare liberă.
Pentru ceilalți se aplică tarifele de acces obișnuite, parcarea fiind inclusă.
De asemenea, pentru toată lumea oferim ⛺️ corturi, hamace și pleduri, în tariful obișnuit. Primul anunțat, primul venit, primul servit.
Bineînțeles că puteți veni mai devreme să explorați parcul, să faceți un grătar, să culegeți flori nemuritoare.
Nu uitați că accesul în singurul parc natural privat din Moldova, Enduro Ranch din Iași, se realizează pe baza de #rezervare iar persoanele juridice si grupurile organizate au #prioritate.
Date de contact: mesaj direct / enduranch@gmail.com / +40723680088