#păduranch de toamnă


PROGRAM - pagina evenimentului

SÂMBĂTĂ 16 noiembrie între 10 - 16
(dacă vremea este capricioasă, mutăm acțiunea duminică pe 17 noiembrie - vă anunțăm din timp)
#păduranch este acțiunea de #plantare la #enduranch.
Am ajuns la a patra ediție! În 2017 a fost în noiembrie, în 2018 în aprilie, anul acesta în 2019 în aprilie și noiembrie...
Clienții care vin la noi pot planta - sub îndrumarea unui specialist - puieți de frasin în special dar și de stejar, jugastru (specie de arțar), tei sau salcâm.

De ce vrem să plantăm? Pentru că Enduro Ranch este parcul de aventură offroad unde promovăm #sportul cu motor sau fără, evenimentele în aer liber dar mai ales #natura.
Înainte de a veni noi să punem în valoare acest spațiu, s-au tăiat și s-au furat zeci de copaci sănătoși - cum se întâmplă din păcate în multe locuri, publice sau private. De asemenea, zăpezile din aprilie 2017 și din martie 2018, au doborât - la propriu - mulți dintre arbori.
Nu putem apăra natura de peste tot însă în cadrul parcului nostru avem și vom avea mereu grijă de ea. Așadar, Rancherii plantează. Dacă vreți să vă alăturați lor, sunteți bineveniți!

*Încurajăm deplasarea fără autovehicule așa că dacă veniți cu mașina, veți plăti parcarea 5 lei / autovehicul / toată ziua.
**Parcarea este este încăpătoare, inclusiv pentru autocare
***Dacă veniți cu motocicleta / bicicleta / trotineta / calul, parcarea este accesibilă fără plată.