Molten Skin Underground Rock Festival - pandemical event

 

Se împlinesc 3 ani de când am deschis porțile singurului parc natural și de aventură off-road din Moldova, Enduro Ranch din Iași, pe scurt ENDURANCH.
Marcăm evenimentul în stilul nostru, anul acesta și cu rock nu doar cu motoare...
Zona EXPO a parcului reunește „aventurierii” (furnizori sau consumatori de aventură outdoor) din toată Moldova - motociclete adventure, mașini de teren, ATV-uri, biciclete, echipamente specifice și multe altele. Chiar și camioane, autobuze și autocare off-road!
Având în vedere starea de fapt în care ne aflăm, măsurile legale, sanitare și sociale în vigoare, preconizăm și limităm prezența a maximum 500 (cinci sute) de participanți. Amplasarea standurilor și amenajarea spațiului cu materiale de promovare se realizează de către expozanți, în ordinea rezervărilor. 


Contributia publicului si a expozantilor pentru sustinerea artistilor este dupa cum urmeaza:
Pre-sale                       60 de lei
Sale                             70 de lei
Copii (sub 18 ani)       30 de lei

Atentie !
Dacă din motive ce tin strict de conditiile sanitare se va considera imposibila desfasurarea evenimentului cu accesul publicului, se va returna jumatate din contravaloarea biletului, diferenta acoperind cheltuieli logistice (formatiile, sonorizarea, respectiv cheltuielile privind cazarea, masa, transportul), astfel artistii vor fi sustinuti prin evolutia pe scena cu transmitere online "live streaming" pe canalele Molten Skin deschise pe Youtube si Facebook.
Multumim pentru sprijin si colaborare si intelegem sa facem toate eforturile pentru a ne intalni pe 7 noiembrie la Iasi, in cadrul evenimentului MS URF - Molten Skin Underground Rock Festival - 1st Edition. 

ROCK MUST GO ON!!!

Contributia si accesul la MS URF se poate face prin punctele fixe de sustinere a artistilor situate in Iasi, la "The Trumpets" si "Rock,N Rolla".
Plata pentru sustinerea artistilor se poate efectua si online in contul RO64 INGB 0000 9999b 0664 5811 deschis pe numele Donose Andrei-Mircea.

Atentie! Plata online se poate efectua pana pe 5 noiembrie inclusiv, intrarea se va efectua pe baza tabelului nominal. 
Totodata, sustinerea artistilor se mai poate realiza direct in ziua evenimentului incepand cu orele 13.00

DATE  DE  CONTACT

ROCK - Andrei  0730048551, Vlad  0756369299  moltenskin@gmail.com

EXPO - Raluca 0723680088 enduranch@gmail.com