.club


Detalii suplimentare pe pagina de eveniment
_________________________________________________Asaltul Lupilor powered by ALGERNON este o cursă cu obstacole unică! Ocazia perfectă de a trăi o experienţă memorabilă alături de prieteni noi şi vechi.
Este o cursă necompetitivă şi necronometrată axată pe spiritul de ajutor reciproc între sportivi indiferent dacă se cunosc sau nu. Pentru depăşirea obstacolelor participanţii se pot ajuta, neexistând penalizari.
Evenimentul se adresează tuturor celor care au implinit 18 ani, si doresc o experienţă unică dar şi companiilor care vor să le ofere angajaţilor cea mai bună experienţă de team building pe care o vor avea vreodată.
Asaltul Lupilor ediţia a VII-a se va desfăşura duminică pe 3 octombrie 2021 la Iaşi cu sprijinul Primăriei Comunei Ciurea, al Asociaţiei Cultural-Umanitare Fiii Satelor, al Asociatiei Run Corp Bucuresti dar si al altor parteneri pe care ii vom anunta pe parcurs.
Pentru mai multe informaţii vizitaţi pagina cursei.
__________________________________________________Detalii suplimentare pe pagina Festivalului
_________________________________________________Miss URF va crește ROCK

Iaşi, 4 iulie 2021

 Vineri 2 iulie și sâmbătă 3 iulie 2021 la RockNRolla Iași s-a desfășurat Miss URF – Underground Rock Festival.

Vineri 2 iulie 2021, unsprezece trupe de copii și adolescenți de la Petran Music School și de la Paradis College din Iași au urcat pe scena Miss URF pentru a performa, live, în fața publicului. Momente de pauză nu au existat, practic, deoarece Gym Vibe a asigurat cu micile sale dansatoare coregrafia rock pregătită din timp pentru show-ul copiilor.

De asemenea, în cadrul Proiectului “Miss URF – DEBUT ROCK”, cu câteva zile înainte de eveniment, cu sprijinul Școlii Populare de Artă „Titel Popovici”, al Școlii Paradis și al Asociației Muzicienilor Independenți s-au desfășurat ateliere de

Ø      Istoria chitarei electrice și

Ø      Inginerie de sunet, susținute de către conf.univ.dr. Dan Spînu

Ø      Canto - susținut de către Daniela Cojocaru

Ø      Songwriting - susținut de către prof. Ramona Cojocaru

Tot vineri 2 iulie 2021 scena Miss URF a fost luminată de LUNA AMARĂ (Cluj) în deschidere concertând trupa CROSSBONE (București).

Artiștii au fost încântați de reîntâlnirea cu publicul ieșean, au acordat interviuri, s-au bucurat de atmosfera festivalieră ba chiar au invitat pe scenă o talentată adolescentă de la „Debut Rock” pentru a susține un moment muzical alături de ei.

Sâmbătă 3 iulie 2021 au urcat pe scenă 5 (cinci) trupe rock din Iași: Granophyre, Belzeduh, Stanker, Beauty And The Rat, Tribute to The Doors (în ordinea recitalurilor)

Rockerii ieșeni au fost de asemenea bucuroși să performeze din nou pe o scenă construită special pentru ei, live în fața publicului lor după o așteptare prea îndelungată.

Sunt atât de puține evenimente și concerte rock în Iași! Noi ne dorim să urcăm pe scene live în fiecare săptămână, cum se întâmplă în orășele din Vest, mult mai mici decât Iașul. Mulțumim pentru invitație și ne dorim să creșteți și să promovați ROCK-ul din Iași alături de ceilalți organizatori pentru că astfel și noi vom fi mult mai buni în ceea ce livrăm publicului.” a declarat unul dintre performerii rock ce au urcat pe scena Miss URF.

Nu s-au înregistrat incidente în timpul concertelor iar acest lucru se datorează bunei colaborări cu Direcția de Sănătate Publică Iași, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Iași, Serviciul de Ambulanță Județean Iași, Inspectoratul de Jandarmi Județean Iași și Poliția Iași dar mai ales sprijinului partenerului nostru „Crucea Roșie filiala Iași” care a supravegheat, prin voluntarii săi, toate activitățile noastre.

Detalii despre parteneri, invitați și mai multe materiale foto-video veți găsi în zilele următoare pe pagina https://www.facebook.com/MissURFiasi și pe paginile dedicate celor trei concerte din cadrul Festivalului.

__________________________________________________Molten Skin Underground Experience

Pe 7 noiembrie 2020, Asociația "Clubul Sportiv ENDURANCH" și X-Enduro Club organizează un schimb de experiență în vederea recrutării de noi membri interesați în a practica motociclism enduro dar și alte sporturi în aer liber.
Evenimentul cu specific sportiv se desfășoară în aer liber, în parcul Enduro Ranch din Iași, respectând toate măsurile legale, sanitare și sociale în vigoare la această dată.

Activitățile din cadrul "Molten Skin Underground Experience" constau în:
- teste / prezentare motociclete
- prezentare cluburi sportive
- cunoaștere și inițiere în motociclism off-road - enduro și motocross - prezentare potențiali membri
- transfer de know-how specific fiecărui sportiv / participant / invitat - potențial practicant de motociclism off-road sau alt sport în aer liber

Rămâne la latitudinea invitaților dacă aleg să împărtășească la rândul lor din experiența, competențele și abilitățile proprii din alte domenii de activitate cum ar fi (cu titlu de exemplu, nelimitativ) – sculptură în lemn, meșteșuguri populare, interpretare muzicală, pictură, realizare de tatuaje, manufacturarea de instrumente muzicale, producția de alimente bio, pilotarea de autovehicule 4X4, fotografie, pilotarea de biciclete asistate electric, realizarea de misiuni de salvare cu echipamente cum ar fi trolii, etc.

Schimbul de experiență este accesibil doar pe bază de invitație. Contribuțiile financiare din partea invitaților, dacă vor exista în mod voluntar, acoperă exclusiv cheltuielile logistice, de amenajare, de organizare a transferurilor de cunoștințe și know-how între motocicliști și potențialii membri ai cluburilor sportive.
Condiții de participare


Mască de protecție – în condiții de activitate sportivă outdoor


Păstrarea distanței sociale de 1,5 m – 2 m față de persoanele din jur, dacă nu fac parte din familie / același grup de persoane care locuiesc / lucrează împreună


Respectarea zonelor de așteptare amenajate în interiorul parcului, în vederea programării și realizării schimbului de experiență cu specific sportiv


Schimbul de experiență cu specific sportiv se va realiza, programat, pe rând, pe grupuri restrânse, fiecare grup cu participarea a cel mult 10 persoane care nu locuiesc împreună


Părinții sau tutorii legali sunt răspunzători pentru minorii aflați în grijă


Declaratie pe proprie raspundere pentru respectarea normelor legale în vigoare cu privire la pandemie, la data desfășurării schimbului de experiență cu specific sportiv.


_____________________________________________________
MotoRAL

Îndrumar practic de mers cu motorul

(motorcycle riding affair, hints & tips)

 

Cine "îndrumă"? Raluca Filip, brand pilot enduranch

- permis de conducere categoria A din anul 2000

- kilometri parcurși cu motorul: mai puțini decât mi-aș fi dorit dar suficienți cât să pot livra eficient cunoștințe specifice mersului pe două roți

Pentru cine?

- pentru fete, în special, nu prea am răbdare cu orgoliul masculin

- 16 ani împliniți, nu există limită maximă de vârstă

- nu este nevoie de permis de conducere

Unde? În parcul privat Enduro Ranch din Iași - singurul parc natural și de aventură off-road din Moldova.

Cu ce? Ideal ar fi să aveți propriul motor pentru a-i învăța mofturile și propriul echipament pentru a vă obișnui cu el.

Altfel, cu o motocicletă Yamaha DT 125, cască inclusă.

Ce obții? Experiență practică, poate câteva trânte. MotoRAL nu este școală moto (dar se poate exersa chiar așa), dacă vrei să bifezi vreo patalama, nu obții asta.

Când?  Începând cu 25 octombrie 2020. Când avem timp, stabilim de comun acord – probabil dup-amiaza sau în week-end.

Cât costă? Depinde de experiența anterioară și de timpul alocat practicii.

0723680088 enduranch@gmail.com sau DM enduranch


_____________________________________________________
Pentru a sprijini activitățile dedicate sportului în aer liber organizate de noi, vă invităm să direcționați 3,5% din impozitul pe venit, completând Declarația 230 după modelul de mai sus.

Depunerea Declarației 230 nu este obligatorie însă este important să știți că dacă nu hotărâți dumneavoastră cum vreți să fie folosite sumele aferente, acestea rămân la bugetul de stat.

Dacă vreți să ne ocupăm noi de depunerea sa, o putem face. Ni-l trimiteți completat (la toate celelalte secțiuni) și semnat, bineînțeles - la enduranch@gmail.com și noi îl depunem la ANAF în cel mai scurt timp.

Asociația Clubul Sportiv ENDURANCH este o organizație non-guvernamentală, non-profit, înființată în anul 2018. 
Activitățile C.S. ENDURANCH se desfășoară, în principal, în cadrul singurului parc natural și de aventură off-road din Nord-Estul României, Enduro Ranch din Iași.

Date de identificare
NUME: Asociația "CLUBUL SPORTIV ENDURANCH"
C.I.F. - 39459158
Certificat de înscriere în Registrul ONG - nr. 41/A/ din data de 04.05.2018
Sediu: Județul Iași, Comuna Bârnova, Sat Pietrărie, Strada Ana Ipătescu nr. 15
Cont bancar: RO92BUCU2861215955314RON

Date de contact
Raluca - 0723680088 enduranch@gmail.com / www.enduranch.club